EudaldSerrasolsas.cat » {AUTO} RETRAT D’UN ESVANIMENT
Eudald Serrasolsas i Humà

Grafista i pintor

{AUTO} RETRAT D'UN ESVANIMENT - 2014

Fitxa tècnica

Sèrie de set quadres, cada un dels quals està compost per dues peces de 60x60 cm, unides amb frontisses, fent un format de 60x120cm. Pintura acrílica, vernís, retolador, sobre fusta de pollancre i, l'últim, sobre cartró reforçat amb paper ploma. Cada quadre té incorporat un poema, de diferents autors. 

Quatre quadres, de 60x60 cm, pintura acrílica, vernís i retolador sobre fusta de pollancre. 

Cinc quadres, de 35x50 cm, aquarel·la, llapis de color i retolador, sobre cartró.

 

Obra executada durant els mesos de setembre a desembre de 2014.


Presentació de l'autor:

Després d'haver fet l'última sèrie sobre la "DIVINA COMÈDIA" de Dante Alighieri, en la qual el poeta fa un viatge al món d'ultratomba, m'he decidit a tractar els últims anys de la vida de l'Home a la Terra.

M'he retratat jo mateix de cos sencer, sense roba, en la mateix posició. Com que el meu "optimisme" m'impedeix demostrar tota la decadència real del pas del temps, la darrera figura està vestida, perquè la nuesa no sigui l'excusa per seure i mirar la televisió.

 

 

Desembre 2014Ús de galetes

Aquesta web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència com a usuari. Si segueix la navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació d'aquestes galetes i l'acceptació de la política de galetes de EudaldSerrasolsas.cat - Cliqui a l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR ACEPTAR
Aviso de cookies