EudaldSerrasolsas.cat » Des de L’ORIGEN fins avui
Eudald Serrasolsas i Humà

Grafista i pintor

Des de L'ORIGEN fins avui - 2015

Fitxa tècnica

Sèrie de cinc quadres, cada un dels quals està compost per dues peces de 60x60 cm, unides amb frontisses, fent un format de 60x120cm. Pintura acrílica i retolador, sobre fusta de pollancre. Cada quadre té incorporat un text de Narcís Comadira. 

Obra executada durant els mesos d'abril, maig i juny de 2015.

 

Llibre: BARCELONA silencis. Fotografia Joan Antoni Vicent. Text Narcís Comadira. BS Edicions. Dipòsit legal B-47725-2000 ISBN 84-931765-1-6


Presentació de l'autor

Havent acabat la sèrie "PECAT ORIGINAL" em va semblar coherent continuar amb el "GÈNESI", amb Adam i Eva, Caïm i Abel.

L'escriptor Narcís Comadira té uns textos que, en forma de conte, explica l'origen de les ciutats, inventades per Caïm, i el fa culpable de l'origen de la vida tal i com la coneixem, l'origen de totes les guerres, les ciutats sorolloses i insalubres. Per realitzar aquesta sèrie, que titulo "des de L'ORIGEN fins avui" m'he basat en aquests textos.

Juny 2015Ús de galetes

Aquesta web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència com a usuari. Si segueix la navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació d'aquestes galetes i l'acceptació de la política de galetes de EudaldSerrasolsas.cat - Cliqui a l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR ACEPTAR
Aviso de cookies